HeaderImage
nieuwsafbeelding

Leedjesaovend D'n Uul Gewonne!

't Duit os good te kinne melde dat ozze zènger, Keup, de leedjesaovend van de Sjtadsvastelaovesvereniging haef gewonne.. Mit 't leedje Sjtasiefestatie zal d'r dit jaor in Remunj veul mitgezonge gaon waere... Wult g'r meer wete van de leedjesaovend, kiek dan op de websait van D'n Uul. www.dn-uul.nl

Berichtdatum: 15-12-2009

nieuwsafbeelding

Vastelaovend Geit Beginne!

V'r zeen al maondje aaf aan 't telle en noe is 't zo wied! De vastelaovend geit beginne! Keup zal names de Badmötse de vastelaovend inluide op 't Kloosterwandjplein op d'n 11e van d'n 11e. 's Aoves zal Keup aug nog zènge in de Waegbrök, wo de men van de Boks, de boks weer op greun gaon zette.. Veer winse ug noe alvas eine sjoone vastelaovend!

Berichtdatum: 8-11-2009

nieuwsafbeelding

Wat ein jaor!

't Waor sjoon zegge veer! 't Eerste jaor van de Badmötse ein grandioos succes.. In D'n Herberg in Belfeld vlooge de panne van 't daak, in Don Bosco in Hael sjtonge zelfs de allerkleinste mit te danse op de bühn en biej Jill in Remunj waerde zo hel mitgezonge dat ze biej de bure oordöpkes op de tap hadde sjtaon! Luuj, bedankt dat geer d'r waort en we zeen os volgend jaor!

Berichtdatum: 4-3-2009

^